09 лютого 2017 року в сесійній залі районної ради відбувся семінар – навчання з керівниками органів місцевого самоврядування району, структурних підрозділів райдержадміністрації, депутатами місцевих рад з наступних питань:

- Електронне декларування як складова попередження корупційних проявів у діяльності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Інформував  Кушнер  Леонід Володимирович - провідний спеціаліст відділу з опрацювання документів «Єдине вікно» управління організації документування управлінської інформації Департаменту забезпечення  діяльності Національного банку України (м.Київ), старший викладач інституту післядипломної освіти Національного університету водного господарства та природокористування.

- Етика державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування як засіб запобігання та протидії корупції. Конфлікт інтересів. Інформував Лотиш Василь Володимирович - начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Національного університету водного господарства та природокористування, старший викладач інституту післядипломної освіти Національного університету водного господарства та природокористування.

- Проблемні питання застосування Закону України «Про доступ до публічної інформації». Інформував Іллюк Сергій Валерійович  - регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Рівненській області.