Сьогодні відбувся круглий стіл при голові районної ради Віталію Стельмаху, за участі голови райдержадміністрації Володимира Пилипчука, керівника ГО «Психологічна служба Євромайдану» Ольги Яковлєвої, директора районного центру зайнятості Петра Левчука, керівника «Спілки учасників АТО і захисників Вітчизни м. Рівне та Рівненської області – «Горинь» Андрія Берташа, працівників Управління соціального захисту населення райдержадміністрації та Районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Учасники круглого столу обговорили реалізацію пілотного проекту створення мережі фахівців з соціально-психологічної адаптації при сільських та селищних радах Рівненського району.

Даний проект створений з метою надання якісних соціальних послуг, допомоги в адаптації, психологічної підтримки учасників АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих в Рівненському районі.

           Результатом впровадження пілотного проекту стане налагодження співпраці між громадою та державними структурами, нейтралізація наслідків травмуючих подій у осіб, які були їх безпосередніми учасниками, та їх оточення.