Українська православна церква Київського патріархату нагородила медалями «За жертовність та любов до України» голову районної ради Віталія Стельмаха, заступника голови райдержадміністрації Сергія Подоліна та Корнинського сільського голову Романа Горбатюка-Василейка.  Благочинний Рівненської єпархії Сергій Лучанін вручив медалі під час святкової літургії в Свято-Миколаївському храмі Корнина з нагоди престольного празника.

За словами Віталія Стельмаха таке високе відзначення – результат злагодженої роботи депутатів районної ради, працівників райдержадміністрації, жителів району, які  активно долучалися до організації та збору допомоги на Схід у зону проведення антитерористичної операції.

У Корнині за кошти парафіян Свято-Миколаївського храму, Корнинської сільської ради та ініціативи Романа Горбатюка-Василейка виготовили і встановили хрест на перехресті вулиць Центральна та  Бойка. Після служби настоятель храму отець Миколай, благочинний Рівненської єпархії Сергій Лучанін та  настоятелі інших храмів освятили знаменний хрест – фігуру.