Сьогодні, у сесійній залі районної ради під головуванням голови районної ради Віталія Стельмаха та за участі голови райдержадміністрації Володимира Пилипчука відбулося  пленарне засідання чергової п’ятнадцятої сесії районної ради.

Перед початком засідання голова районної ради Віталій Стельмах, заступник голови районної ради Микола Сальчук, голова райдержадміністрації Володимир Пилипчук привітали присутніх з наступаючим святом  Днем місцевого самоврядування.

Потому старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва ОК «Захід» за дорученням      командувача військами ОК «Захід»      вручив почесний нагрудний знак  депутату районної ради Андрію Смердову               та вручив  відзнаку командувача  військами ОК «Захід»  Оксані Свіржевській – матері загиблого учасника АТО Романа Свіржевського.

                   Голова правління ГО «Спілка учасників АТО і захисників вітчизни м.Рівне та Рівненської області Горинь» Андрій Берташ вручив подяки депутатам районної ради та сільським, селищним головам за активну участь в організації підтримки та допомоги учасників антитерористичної операції та членам їх родин.

                 Усіх присутніх  з нагоди свята привітали творчі колективи Зорянської школи мистецтв.

Після того, депутати районної ради розглянули 10 питань порядку денного, зокрема: 1. Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік. 2. Про депутатські запити депутатів районної ради. 3. Про підтримку звернення колективу ДП «Клеванський лісгосп» щодо ситуації, яка склалась у лісогосподарській галузі. 4. Про створення тимчасової комісії районної ради щодо подальшого розвитку комунального закладу «Дитячий заклад санаторного типу «Сигнал» Рівненської районної ради». 5. Про звернення депутатів Рівненської районної ради до Президента України, голови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення. 6. Про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Рівненського району на 2017 рік  та ін.

Після завершення розгляду вищезазначених питань порядку денного було оголошено перерву у засіданні до наступного вівторка.