04 липня відбулися урочистості з нагоди відзначення третьої річниці створення  Національної поліції України.


Урочистості розпочалися із виконання Гімну України та вітального слова начальника районного відділення поліції Рівненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Володимира Роя.


З вітальними словами до особового складу районного відділення поліції звернулися перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк, заступник голови районної ради Микола Сальчук, голова райдержадміністрації Володимир Пилипчук, депутат районної ради Микола Пилипака.
У своєму зверненні заступник голови районної ради Микола Сальчук висловив подяку працівникам поліції за самовіддану працю та побажав мужності, витримки й наснаги у справі служіння народу України. 


Потому, керівництво області та району за бездоганне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу зміцнення законності та правопорядку на території району, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України вручили Почесні грамоти районної державної адміністрації,  районної ради та подяки кращим працівникам поліції районного відділення поліції.