Купуй українське, виготовляй українське та живи в Україні. Аби економіка нашої країни розвивалася необхідно відкривати нові підприємства.  Так, сьогодні запрацювало підприємство у селі Нова Любомирка Рівненського району, на якому створено близько ста робочих місць. Це підприємство спеціалізується на виробництві мінеральних добрив. А родзинка підприємства «УкрТехноФос» - це добриво «U●Phos», яке не має аналогів в Україні.

 

Нове підприємство має гарне адмінприміщення, просторі кабінети й чисті виробничі цехи. На ньому створені хороші умови праці для людей.

 

«Добриво «U●Phos», виготовлене в Україні на сучасному високоякісному обладнанні за новітніми науковими розробками, сміливо може конкурувати із закордонними аналогами. Українські сільгоспвиробники, від яких залежить багатство нашої землі, мають можливість використовувати унікальний продукт вітчизняного виробництва», - говорить генеральний директор групи компаній «УкрТехноФос»  Юрій Супрунюк.

 

На запрошення Юрія Супрунюка, який є і депутатом Рівненської районної ради, завітали на відкриття заводу мінеральних добрив голова районної ради Віталій Стельмах, голова Рівненської районної адміністрації Володимир Пилипчук,  заступник голови облдержадміністрації Ігор Тимошенко.