УКРАЇНА

РІВНЕНСЬКА   РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

(друге пленарне засідання, друга сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 25  грудня  2015року                                                  № 35

Про надання згоди на передачу з комунальної

власності територіальних громад Рівненського району

квартири двокімнатної  у комунальну

власність територіальної громади сіл Городоцької

сільської ради Рівненського району

 

Відповідно до листа управління соціального захисту населення  Рівненської районної державної адміністрації  від 18 грудня 2015 року                  №вих-3122/01-20/15, договору купівлі - продажу № 1625, з метою виконання норм передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2015 року № 348 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І - ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Надати згоду на передачу з комунальної власності територіальних громад Рівненського району  у спільну власність територіальної громади сіл Городоцької сільської ради Рівненського району квартири двокімнатної, загальною площею  42,1 кв.м, що знаходиться за адресою м.Рівне, вул. Князя Острозького, буд.22, кв.73, вартістю 440081,25 гривень (чотириста сорок тисяч вісімдесят одна гривня 25 копійок).

2. Управлінню соціального захисту населення Рівненської районної державної адміністрації:

2.1. Спільно з Городоцькою сільською радою створити комісію та провести передачу - приймання квартири  із забезпеченням документального оформлення згідно з чинним законодавством.

2.2. Після здійснення передачі-приймання подати районній раді зміни до Переліку  об’єктів спільної власності територіальних громад району.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти  на  постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Голова ради                                                                                 В.П.Стельмах