19  липня, на території Малошпаківської сільської ради під керівництвом заступника голови районної ради Миколи Сальчука відбувся виїзний День депутата Рівненської районної ради.

Спершу депутати ознайомилися з роботою Заріцької загальоноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Вивчили проблемні питання, поспілкувалися з директором школи Людмилою Федас, педагогічним та батьківським колективом села Заріцьк.

Далі депутати відвідали клуб та ФАП села Заріцьк.

Делегація депутатів, також побувала в Іваницькому НВК "школа-сад", де ознайомились з досягненнями та успіхами учнівського та педагогічного колективів, поцікавились планами на майбутнє, які озвучила директор закладу Світлана Королюк. 

Потому,  оглянули будинок культури села Малий Шпаків, де ознайомилися з проблемами  закладу. Депутати погодилися, що потрібно допомагати громаді села у вирішенні наболілих проблем.

Підсумовуючи проведення Дня депутата, районні обранці відзначили необхідність проведення таких заходів, адже на власні очі мали можливість побачити проблеми, які існують в населених пунктах району.