У районному будинку культури, що в с.Зоря відбулися урочистості з нагоди відзначення 27-ї річниці незалежності України.

Хвилиною мовчання учасники урочистих зборів вшанували пам’ять про тих, хто в різні періоди історії віддав своє життя за свободу рідної землі, за Незалежність України.

Учасників урочистостей привітали керівники району та перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк.

Відповідно до наказу Головного військового штабу УПА від 20 червня 1952 року №1/52 за особливий вклад у розбудову збройного підпілля ОУН та боротьбу за Українську Самостійну Соборну Державу очільники району  вручили жительці смт Клевань Галині Усенко, сестрі загиблого за незалежність воїна УПА, охоронця Житомирського окружного проводу ОУН Олександра Усача (позивний „Лис”) Бронзовий Хрест Заслуги.

Потому,  кращим працівникам установ, організацій, підприємств району, громадським діячам, депутатам районної ради, працівникам органів місцевого самоврядування  вручили Почесні грамоти та Подяки обласної ради, районної ради та райдержадміністрації,  Подяки депутата Верховної ради України Юрія Вознюка.

По закінченню урочистої частини на сцені місцевого Будинку культури виступили кращі художні колективи Рівненського району, які подарували для усіх присутніх приємні емоції та святковий настрій.