14 жовтня на День Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці у селі Кустин, що входить до складу Олександрійської об’єднаної територіальної громади відбулися заходи з нагоди ювілею села.

Привітати мешканців села завітав голова Рівненської районної ради Микола Сальчук спільно з депутатом обласної ради Михайлом Кирилловим, депутатами районної ради Миколою Пилипакою та Богданом Михайлюком.

З вітальними словами до присутніх звернувся голова районної ради Микола Сальчук та зазначив: "Сьогодні, у день величного християнського свята - Покрови Пресвятої Богородиці, яке поєднує наші християнські традиції, спадщину українського козацтва, армії Української Народної Республіки та Української Повстанської Армії, співпало ще й з ювілеєм села Кустин. Цього дня також віддаємо шану та низько вклоняємось перед захисниками України.

Сердечно вітаю усіх кустинців, з ювілеєм, це свято об’єднують громаду в єдину родину, адже кожне село – це маленька родина, без якої немає нашої  держави".

Потому, голова районної ради Микола Сальчук вручив відзнаки Рівненської районної ради "За службу України" захисникам України, які проживають на території громади.