10 січня під головуванням голови районної ради Миколи Сальчука відбулося засідання позачергової двадцять п’ятої сесії Рівненської районної ради.

Перед початком сесії для присутніх лунали колядки від зразкового фольклорного ансамблю «Намисто» будинку культури села Городок.

 У ході засідання сесії депутати районної ради розглянули низку питань, зокрема: 1. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік. 2. Про програму здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, які перевозяться автомобільним, електротранспортом загального користування та послуги зв’язку у Рівненському районі на 2019 рік.  3. Про районну програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян залізничним транспортом приміського сполучення на 2019 рік та ін.

На сесії до депутатів звернулися мешканці Квасилова, щодо зменшення тарифів на теплопостачання.

На жаль, зараз знайти мільйон в бюджеті надзвичайно важко. Оскільки район немає тих надходжень, що були раніше. Ми почули зараз людей і йдемо на зустріч. Далі сільський голова повинен відповідати і формувати тарифи. Згодом, бюджет не зможе потягнути таких видатків. Фактично, ми зараз робимо це коштом інших надходжень й інші сільські ради, що наповнюють бюджет також можуть прийти та просити допомоги. Може статись, що допомагати вже буде нічим. Тому закликаю депутатів прийняти рішення, але надалі відповідальність за такі дії повинен нести сільський голова," - зазначив голова районної ради Микола Сальчук.

Після того депутати районної ради проголосували за затвердження економічно обґрунтованих тарифів на теплопостачання комунальному підприємству «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради в смт Квасилів.