Дорогі захисники України! Шановні краяни!

14 жовтня – визначна  дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця українців.

В цей день ми відзначаємо чотири великі свята: День захисника України, річницю створення Української повстанської армії, День святої Покрови Пречистої Богородиці, День Українського козацтва.

Це  свято увібрало в себе багаті і славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.

У цей святковий день з вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, хто сьогодні захищає державу, забезпечує мир і спокій наших громадян.

У день свята  мужності й самовідданості,  визволителів й захисників України вітаю усіх, хто носить це високе звання. Низький уклін всім, хто зараз боронить нашу незалежність. Ще раз прийміть сердечні вітання та побажання міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди вам та вашим родинам. А найголовніше - миру і процвітання у рідній країні.

Шановні захисники Вітчизни! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та  незалежною!

Слава Україні!

Героям Слова!

 

З повагою,

Голова районної ради                                                                                                           Микола Сальчук