Тридцять п’ять питань порядку денного розглянули депутати Рівненської районної ради на пленарному засіданні позачергової шостої сесії, що відбулося у п’ятницю, 19 лютого. Сесія пройшла під керівництвом голови ради Василя Тимощука.

Розпочалося засідання з розгляду трьох депутатських запитів.

Крім того, обранці продовжили передачу майна із спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність Острозької, Здолбунівської, Костопільської міської та Мізоцької селищної рад.

Серед інших питань, варто відзначити затвердження депутатами двох програм. Одна з них стосується здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, які перевозяться автомобільним транспортом загального користування та послуг звязку у Рівненському районі на 2021 рік. Інша – забезпечення фінансовим ресурсом окремих видатків Рівненського районного бюджету у 2021 році, що виникли у звязку із змінами в адміністративно-територіальному устрої України.

Чергових змін зазнав і районний бюджет Рівненського району на 2021 рік. За рахунок вільних залишків коштів видатки його загального фонду збільшилися на суму 10 мільйонів 392 тисячі 310 гривень. Таким чином, загальна сума видатків наразі становить 22 мільйони 464 тисячі 733 гривні.