У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Восьме скликання

(позачергова четверта сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 22 січня 2021 року                                                         № 116

 

 

 

Про проведення інвентаризації

об'єктів спільної власності

територіальних громад Рівненського району

 

  

         З метою належного обліку об'єктів та майна спільної власності територіальних громад району, достовірного визначення наявності та стану майна, що належить до спільної власності територіальних громад Рівненського району, відповідно до Положення про порядок управління об'єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Рівненського району, Методики проведення інвентаризації об'єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Рівненського району, затверджених рішенням Рівненської районної ради від 06 вересня 2013року № 1236, враховуючи передачу деяких об'єктів із спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст,та на підставі статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

 

в и р і ш и л а:

 

 1. Рівненській районній державній адміністрації:

 1.1. Провести в першому кварталі 2021 року інвентаризацію об'єктів спільної власності територіальних громад Рівненського району в тому числі земельних ділянок.

         1.2. До 01 квітня 2021 року подати сесії районної ради узагальнені результати проведеної інвентаризації для затвердження.

 1.3. Подати на сесію районної ради відповідний проект рішення про затвердження переліку об'єктів спільної власності територіальних громад Рівненського району в новій редакції.

2. Доручити голові Рівненської районної ради створити комісію з проведення інвентаризації об’єктів спільної власності територіальних громад Рівненського району.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури  та заступника голови районної державної адміністрації.

 

 

Голова ради                                                                                            В.О.Тимощук