у к р а ї н а

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Восьме скликання

(позачергова четверта сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

від 22 січня 2021 року                                                    № 120

 

 

 

Про передачу із спільної власності

територіальних громад Рівненського

району у комунальну власність

територіальних громад Здолбунівської

міської ради, Здовбицької сільської

ради, Мізоцької селищної ради

Рівненського району Рівненської області

майна Здолбунівського районного центру

соціальних служб, розташованого на їх

території

 

         Відповідно до Бюджетного кодексу України, Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Законів України від 03 березня 1998 року № 147/98-ВР «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», від 17 листопада 2020 року № 1009-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого  самоврядування  і  районних  державних  адміністрацій», керуючись статтями 43, 60 та пунктом 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

 

в и р і ш и л а:

 

1.     Передати із спільної власності територіальних громад Рівненського

району у комунальну власність територіальної громади Здолбунівської міської ради Рівненського району Рівненської області  майно Здолбунівського районного центру соціальних служб, розташоване на її території, згідно з додатком 1.

2.     Передати із спільної власності територіальних громад Рівненського

району у комунальну власність територіальної  громади Здовбицької сільської ради Рівненського району Рівненської області майно Здолбунівського районного центру соціальних служб, розташоване на її території, згідно з додатком 2.

3.     Передати із спільної власності територіальних громад Рівненського

району у комунальну власність територіальної  громади Мізоцької селищної ради Рівненського району Рівненської області майно Здолбунівського районного центру соціальних служб, розташоване на її території, згідно з додатком 3.

4.     Здолбунівській міській раді, Здовбицькій сільській раді, Мізоцькій

селищній раді Рівненського району Рівненської області спільно зі Здолбунівським районним центром соціальних служб створити комісію та провести передачу-приймання майна згідно з додатками із забезпеченням документального оформлення відповідно до вимог чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань економічного розвитку, інвестиційної політки, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури та заступника голови районної державної адміністрації.

 

 

 

 

Голова ради                                                                                     В.О.Тимощук