У К Р А Ї Н А

 РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

 РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Восьме cкликання

(позачергова четверта сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 від 22 січня 2021 року                                                              125

 

 

 

Про передачу цілісного майнового комплексу Гощанської районної школи мистецтв у комунальну власність територіальної громади Гощанської селищної ради

 

 

Відповідно до Цивільного та Господарського кодексів України, Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17 листопада 2020 року № 1009-IX, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

 

 

 

 в и р і ш и л а:

 

 

 

1. Передати із спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність територіальної громади Гощанської селищної ради Рівненського району Рівненської області цілісний майновий комплекс Гощанської районної школи мистецтв (код ЄДРПОУ 33214464) у комунальну власність територіальної громади Гощанської селищної ради та все майно, яку перебуває на її балансі.

        2. Передати права та обов’язки засновника Гощанської районної школи мистецтв (код ЄДРПОУ 33214464) від Рівненської районної ради до Гощанської селищної ради Рівненського району Рівненської області.

        3. Гощанському селищному голові  затвердити склад комісії з приймання – передачі цілісного майнового комплексу Гощанської районної школи мистецтв відповідно до пункту 1 цього рішення, включивши до її складу представників Гощанської районної школи мистецтв та провести передачу-приймання із забезпеченням документального оформлення відповідно до вимог чинного законодавства.

        4. Взяти до відома, що з часу підписання та затвердження акту приймання – передачі Гощанської районної школи мистецтв (код ЄДРПОУ 33214464) у комунальну власність Гощанської селищної ради Гощанській селищній раді належать усі його повноваження, права і обов’язки засновника, в тому числі щодо зміни найменування, внесення змін до статутту та затвердження його в новій редакції, внесення будь – яких змін до інформації, що міститься в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізщичних осіб – підприємців та громадських формувань стосовно Гощанської районної школи мистецтв (код ЄДРПОУ 33214464).

       5. Гощанській районній школі мистецтв після передачі-приймання  подати районній раді зміни до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад Гощанського району.

       6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури.

 

 

 

 

Голова ради                                                                                                В.О.Тимощук