Сьогодні, 22 грудня 2022 року відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії Рівненської  районної ради восьмого скликання, яке провів голова районної ради Василь Тимощук.

        Передувало пленарному засіданню спільне засідання постійних комісій та президія районної ради, на яких депутати розглянули всі питання порядку денного сесії.

       У роботі сесії взяли участь 32 депутати із 54, голова районної державної адміністрації - начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль, заступники голови, виконавчий апарат районної ради та інші запрошені.

      Затвердивши порядок денний, депутати приступили до розгляду проєктів рішень чергової сесії. Загалом, розглянуто та прийнято рішень із 12 питань порядку денного сесії.  Так як, всі питання були детально розглянуті на засіданнях постійних комісій, то сесія пройшла конструктивно і злагоджено.

         Обранці району прийняли рішення про звіт голови районної ради про свою діяльність; про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску Західна Друга ділянка Здовбицького родовища ТзОВ «Полюс» ЛТД, що знаходиться у Рівненському районі Рівненської області; про передачу з балансу комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської міської ради на баланс Рівненської районної ради майна спільної власності територіальних громад району; про внесення змін до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад Рівненського району, затвердженого рішенням районної ради від 08 листопада 2022 року № 438; про Цільову програму створення та ведення містобудівного кадастру в Рівненському районі на 2022-2024 роки; про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Великі Селища на території Соснівської селищної ради Рівненського району Рівненської області; про план роботи районної ради на І квартал 2023 року та інші.

        Насамкінець, голова районної ради Василь Тимощук подякував депутатам за конструктивну та злагоджену роботу у непростому 2022 році, привітав всіх  з прийдешніми новорічними та різдвяними святами та побажав в Новому році перемоги та миру.