У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Восьме скликання

­­­­­­­(друга сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від 22 грудня  2020 року                                             74

 

                                     

Про включення до Переліку другого типу

нежитлових приміщень, що знаходяться

на балансі комунального підприємства

«Управління майновим комплексом»

 Рівненської районної ради  

 

          

         Враховуючи клопотання комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради від 07 грудня 2020 року   № 158, відповідно до статті 5 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», на підставі пункту 5 рішення районної ради від                          08 вересня 2020 року № 1094 «Про оренду майна спільної власності територіальних громад Рівненського району», статті 43 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

 

в и р і ш и л а :

 

        1.Включити до Переліку другого типу нежитлові приміщеня, що знаходяться на балансі комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради, а саме:

- нежитлові приміщення загальною площею 118,09 кв.м., (площа кабінетів -92,4 кв.м.; місця загального користування площею – 25,69 кв.м.)  розміщені на другому поверсі в приміщені за адресою: м. Рівне, вул. Петра Могили, 22-Б;

- нежитлові приміщення загальною площею 211,28 кв.м. (площа кабінетів – 143,1 кв.м.; місця загального користування площею – 68,18 кв.м.)  розміщені на четвертому поверсі в приміщені за адресою: м. Рівне,                  вул. Соборна, 195.

       2.Розмір річної орендної плати для орендарів вищезазначеного майна становить 1 гривня.

      3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради та заступника голови районної державної адміністрації.

 

 

 

 

 

Голова ради                                                                                В.О.Тимощук