У К Р А Ї Н А

 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Восьме скликання

(позачергова третя сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

від 29 грудня  2020 року                                                          №110

 

 

 

Про передачу цілісного майнового комплексу

комунального підприємства «Дитячий заклад

санаторного типу  «Сигнал» Рівненської районної ради

із спільної власності територіальних громад сіл, селищ

Рівненського району у власність територіальної громади

Олександрійської сільської ради

 

 

         Відповідно до статей 43 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Про добровільне об’єднання територіальних громад», на підставі рішення Олександрійської сільської ради від 08 листопада 2013 року № 335, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

 

в и р і ш и л а :

 

1. Передати цілісний майновий комплекс комунального підприємства «Дитячий заклад санаторного типу  «Сигнал» Рівненської районної ради (код ЄДРПОУ 39583476) включаючи земельну ділянку, а також все інше майно, що обліковується на балансі зазначеного підприємства із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Рівненського району у власність територіальної громади Олександрійської сільської ради.

2. Вийти із складу засновників комунального підприємства «Дитячий заклад санаторного типу  «Сигнал» Рівненської районної ради (код ЄДРПОУ 39583476).

3. Доручити голові районної ради подати кандидатури до складу комісії з приймання-передачі майна зазначеного в пункту і цього рішення та затвердити відповідний акт.

      4. Взяти до відома, що з часу підписання та затвердження акту приймання - передачі цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Дитячий заклад санаторного типу  «Сигнал» Рівненської районної ради (код ЄДРПОУ 39583476), Олександрійській сільській раді належать усі повноваження, права та обов’язки засновника зазначеної юридичної особи, в тому числі щодо зміни найменування, внесення змін до Статуту та затвердження його в новій редакції, внесення будь-яких змін до інформації, що

міститься в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань стосовно зазначеної особи.

        5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної рад з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури та заступника голови районної ради.

 

 

 

 

 

 

Голова ради                                                                                      В.О.Тимощук