У  К  Р А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Восьме скликання

(шістнадцята сесія)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

від 10 серпня  2022 року                                                    № 424

Про стан підготовки об’єктів житлово-

комунального господарства району до

роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року

 

Заслухавши інформацію начальника управління економічного та агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури райдержадміністрації про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а:

1. Інформацію про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року взяти до відома (додається).

2. Підприємствам, установам і організаціям усіх форм власності, виконавчим комітетам сільських, селищних та міських рад району забезпечити до 15 жовтня 2022 року своєчасне проведення ремонтних робіт, закупівлю енергозберігаючого обладнання, матеріалів і створення запасів твердого палива, вчасне проведення розрахунків за енергоносії та надані житлово-комунальні послуги, підготовку котелень та теплових мереж.

3. Виконавчим комітетам сільських, селищних та міських рад, підприємствам сфери надання житлово-комунальних послуг провести роз’яснювальну роботу з населенням щодо підвищення дисципліни розрахунків за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги.

4. Бюджетним установам району вжити заходів з недопущення утворення заборгованості з оплати природного газу, електричної  і теплової енергії, послуг централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури.

 

Голова ради                                                                       Василь ТИМОЩУК