У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(П’яте скликання)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

від 21  серпня 2009 року                                    № 880

Про затвердження технічної документації

з  нормативної грошової оцінки земельної

ділянки, яка передана у власність громадянину

Ткачу Михайлу Артемовичу на території

Новоукраїнської      сільської      ради

 

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки, яка передана у власність громадянину Ткачу Михайлу Артемовичу для ведення садівництва в садовому товаристві «Західне» масиву «Західний-1» на території Новоукраїнської сільської ради, керуючись статтею 23 Закону України «Про оцінку земель», статтею 10 Земельного кодексу України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», за погодженням  з постійною комісією районної ради з питань земельних відносин та соціального розвитку села, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка передана у власність громадянину Ткачу Михайлу Артемовичу загальною площею 0,06 га, в тому числі: рілля- 0,003 га, під багаторічними насадженнями – 0,045 га, під будівлями – 0,012 га для ведення садівництва в садовому товаристві «Західне» масиву «Західний-1» на території Новоукраїнської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 0,06 га становить  2340 (дві тисячі триста сорок) гривень, з них: рілля – 13 грн., під багаторічними насадженнями – 91 грн., під будівлями – 2236 грн.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин та соціального розвитку села (Михальчук О.Г.) та управління Держкомзему у Рівненському районі (Доброжанський О.В.).

Голова ради                            М.І.Свінтозельський