У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(П’яте  скликання )

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

від 22    грудня  2009 року                                               № 1001

Про зменшення встановленого розміру

орендної плати  на майно спільної власності

територіальних громад району

У зв’язку з нестабільним станом ринку нерухомості, кризовими явищами в економіці, враховуючи лист комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради від 25.11.2009 року № 240, звернення орендаря майна спільної власності територіальних громад району та з метою зменшення тиску фінансової кризи на реальний сектор економіки і бюджетну сферу, керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2009 року №316 «Про деякі питання оплати оренди державного майна»,  за погодженням з постійними  комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Комунальному підприємству «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради застосувати 50 (п’ятдесят) відсоткове пониження розміру  орендної плати щодо орендованого майна адмінприміщення по вул. Соборна 195,  у м. Рівне з орендарем фізичною особою-підприємець Денисюком Михайлом Андрійовичем.

2. Комунальному підприємству «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради внести відповідні зміни до діючого договору оренди майна.

3. Дане рішення діє з 22 грудня  2009 року  до 1 січня 2010 року та вступає в силу для вищевказаного орендаря з моменту погашення заборгованості  по орендній платі за попередній період.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку галузей народного господарства та комунальної власності (Шуль_В.С.),  директора комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради Стахурського М.О. та  заступника голови районної ради Мельника_М.В.

Голова ради                                      М.І. Свінтозельський