У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(П’яте скликання)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

від 25  лютого   2010 року                                    № 1050

Про згоду на прийняття у спільну власність територіальних

громад району загальної вартості виконаних робіт завершеного

будівництвом об’єкта  “Середня школа на 550 учнівських місць,

с. Шпанів Рівненського району-будівництво (I-ша черга)

Відповідно до листів головного управління з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації від 20 січня 2010 року № 01-11/100 та райдержадміністрації від 12 лютого 2010 року №  453/01-37/10, керуючись статтею 43 та пунктом 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з  постійними комісіями районної ради,  районна рада

в и р і ш и л а:

1. Дати згоду на прийняття у спільну власність територіальних громад району загальної вартості виконаних робіт на суму 7965657,00 (сім мільйонів дев’ятсот шістдесят п’ять тисяч шістсот п’ятдесят сім) грн. 00 коп. завершеного будівництвом об’єкта “Середня школа на 550 учнівських місць, с.Шпанів Рівненського району-будівництво (I-ша черга)”.

2. З метою проведення розрахунків за енергоносії райдержадміністрації спільно з головним управлінням з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації виділити, із загальної вартості  виконаних робіт вищеназваного об’єкта, вартість окремих об’єктів, зокрема: топкової, свердловини, трансформаторної підстанції.

3. Райдержадміністрації:

3.1. провести передачу-приймання вищевказаного об’єкта у визначеному чинним законодавством порядку;

3.2. після проведення передачі-приймання  подати на затвердження районної ради зміни до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад району.

4. Визначити відділ  освіти райдержадміністрації балансоутримувачем завершеного будівництвом об’єкта «Середня школа на 550 учнівських місць,  с. Шпанів Рівненського району – будівництво (І-ша черга)».

5. Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку галузей народного господарства та комунальної власності (Шуль В.С.) та заступника голови райдержадміністрації Горбачова О.М.

Голова ради                                    М. І.Свінтозельський