У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(П’яте скликання)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

від 25  лютого   2010 року                                    № 1047

Про   внесення  змін   до   договору  № 41   оренди

індивідуально визначеного  майна, що належить до

спільної власності  територіальних  громад  району

Відповідно до листа КП «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради від 22 лютого 2010 року № 58, рішення  районної ради  від 20 листопада 2009 року № 960 «Про перелік об’єктів спільної власності територіальних громад району (комунальної власності), які не підлягають приватизації» та з метою раціонального  збереження  майна спільної власності територіальних громад району, керуючись Законами України  « Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)»,  «Про оренду державного та комунального майна» та «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради,  районна рада

в и р і ш и л а :

1. Внести  зміни до договору № 41  оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до спільної власності територіальних громад  Рівненського району  від 28 липня 2008 року, укладеного комунальним підприємством «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради з фізичною особою-підприємцем Щербяк Юлією Василівною, а саме виключити :

-  з пункту 1.1. договору оренди слова  «з правом викупу»;

-  з договору оренди пункти 6.2. та 6.4. ;

-  з пункту 10.6 договору оренди слова «приватизації орендованого майна Орендарем».

2. Комунальному  підприємству  «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради подати зміни до договору № 41 оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до спільної власності територіальних громад Рівненського району  від 28 липня 2008 року, укладеного із фізичною особою – підприємцем Щербяк Юлією Василівною  орендарю для їх узгодження та підписання.

У випадку  відмови орендаря  підписати зміни до договору № 41 оренди майна комунальному підприємству «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради  розпочати процедуру розірвання договору відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку галузей народного господарства та комунальної власності (Шуль В.С.), директора комунального  підприємства  «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради  Стахурського М.О. та заступника голови районної ради  Мельника М.В.

Голова ради                                              М.І.Свінтозельський