У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(П’яте скликання)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

від 15  червня     2010 року                                            № 1138

Про хід виконання рішення районної ради від 06.06.2008 року №501 „Про районну програму створення єдиної системи надання екстреної медичної допомоги на період до 2010 року”

 

Заслухавши та обговоривши  інформацію начальника відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Анненкова О.Ф. про хід  виконання рішення районної ради від 06.06.2008 року № 501 „Про районну програму створення єдиної системи надання екстреної медичної допомоги на період до 2010 року”, керуючись статтею 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

 

  1. Інформацію начальника відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Анненкова О.Ф. про хід виконання рішення районної ради від 06.06.2008 року № 501  «Про районну програму створення єдиної системи  надання екстреної медичної допомоги на період до 2010 року»  взяти до відома (додається).
  2. Продовжити контроль за виконанням заходів районної програми створення єдиної системи надання екстреної медичної допомоги на період до 2010 року, що заплановані на 2010 рік.
  3. Відділу охорони здоров’я райдержадміністрації, з метою зниження смертності від серцево-судинних захворювань в районі, для миттєвого реагування на виклики та надання невідкладної допомоги в реанімобілях, направити клопотання до Міністерства охорони здоров’я  України про включення Рівненської центральної районної лікарні в список централізованої поставки кардіореанімаційного автомобіля та  до Рівненської облдержадміністрації з проханням виділити  Рівненському  району сім автомобілів швидкої невідкладної допомоги для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини.
  4. Фінансовому управлінню, відділу охорони здоров’я райдержадміністрації, сільським та селищним радам при корегуванні місцевих бюджетів на ІІ півріччя 2010 року передбачити кошти на забезпечення виконання заходів Програми, запланованих на 2010 рік.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, екології, використання природних ресурсів та Чорнобильських проблем (Денькович Б.М.), заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

Голова ради                            М. І.Свінтозельський