У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шосте скликання

(двадцять восьма сесія)

Р І Ш Е Н Н Я


від  20 грудня  2013 року                                    №  1318


Про порядок фінансування видатків з
районного бюджету у 2014 році
до прийняття рішення районної
ради „Про районний бюджет на 2014 рік”


Керуючись статтею 79 Бюджетного кодексу України та з метою забезпечення безперебійного фінансування видатків з районного бюджету  у 2014 році до затвердження районного бюджету на 2014 рік, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Районній державній адміністрації здійснювати видатки районного бюджету лише на цілі, які визначені у рішенні районної ради від 25 грудня 2012 року № 975 «Про районний бюджет на 2013 рік».

При цьому, щомісячні видатки не можуть перевищувати 1/12 обсягу видатків, визначених рішенням районної ради про бюджет на 2013 рік, крім витрат на погашення зобов”язань із боргу  місцевого бюджету та витрат спеціального фонду, порядок фінансування яких передбачено частиною четвертою статті 23 Бюджетного кодексу України.

Зобов'язати фінансове управління  та головних розпорядників коштів районного бюджету забезпечити фінансування заробітної плати з нарахуваннями в повному обсязі.

До прийняття рішення про районний бюджет на 2014 рік заборонити проводити капітальні видатки.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та податків (Зіньков А.В).


Голова ради                                             М.І. Свінтозельський