У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шосте скликання

(двадцять восьма сесія)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

від “20” грудня 2013 року                                                   № 1322


Про затвердження технічної документації з
нормативної грошової оцінки земельної ділянки,
наданої у власність громадянину Леонову Юрію
Гертрудовичу на території Новоукраїнської сільської ради

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої у власність громадянину Леонову Юрію Гертрудовичу для ведення садівництва в садовому товаристві «Західне», масив «Західний - І» на території Новоукраїнської сільської ради та керуючись статтею  23 Закону України «Про оцінку земель», статтею 10 Земельного кодексу України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з постійною комісією районної ради з правових питань, місцевого  самоврядування, депутатської діяльності та етики, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої у власність громадянину Леонову Юрію Гертрудовичу загальною площею 0,0600 га, в тому числі: 0,0130 га - рілля, 0,0390 – багаторічні насадження, 0,0080 га – забудовані землі для ведення садівництва в садовому товаристві «Західне», масив «Західний - І» на території Новоукраїнської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 0,0600 га становить 3011 (три тисячі одинадцять) гривень, в тому числі: рілля – 64 грн., багаторічні насадження – 42 грн., забудовані землі – 2905 грн.

2. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію  районної ради з питань земельних відносин та соціального розвитку села (Жильчук М.М.).

Голова ради                                                             М.І. Свінтозельський