У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шосте скликання

(тридцять четверта сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від  03 жовтня 2014 року                                 № 1595

Про передачу у безоплатне користування з правом

перепланування та переобладнання під житло

приміщення психіатричного відділення

Дядьковицької районної лікарні № 2

Відповідно до клопотання Рівненської районної державної адміністрації від 18 серпня 2014 року № 3076/01-52/14, листів Дядьковицької районної лікарні № 2 від 30 липня 2014 року № 213, Дядьковицької сільської ради від    28 липня 2014 року № 394, керуючись статтями 43, 60, Прикінцевими та перехідними положеннями Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, та з метою забезпечення житлом медичних працівників, які працюють у сільській місцевості, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а:

1. Надати у безоплатне користування лікарям Дядьковицької районної лікарні № 2 та Дядьковицької амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги Пасеці А.М. та Муравицькій К.О. приміщення психіатричного відділення площею 164, 2 кв.м., що знаходиться за адресою: с. Дядьковичі,   вул. Козацький шлях, 107 та обліковується на балансі Дядьковицької районної лікарні № 2, з правом подальшого перепланування і переобладнання зазначеного приміщення під житлові квартири.

2. Доручити Дядьковицькій районній лікарні № 2 укласти відповідний договір користування приміщенням.

3. Користувачам спільно із балансоутримувачем отримати необхідні дозвільні документи на здійснення робіт щодо перепланування і переобладнання приміщення, зазначеного у п.1 рішення.

4.  Після виконання робіт та отримання підтверджуючих документів щодо зміни статусу приміщення доручити Дядьковицькій районній лікарні № 2:

- внести зміни щодо бухгалтерського обліку приміщення психіатричного відділення;

- звернутися до Дядьковицької сільської ради щодо присвоєння окремої поштової адреси та видачі медичним працівникам відповідних підтверджуючих документів на проживання.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку галузей народного господарства та комунальної власності (Загиней Ю.В.).

Голова ради В.О. Пилипчук