У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шосте скликання

(позачергова тридцять шоста сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 23 січня 2015 року                                   № 1696

Про виділення матеріальної допомоги

Мисюрі Миколі Григоровичу

Відповідно до клопотання депутата районної ради Котовського Анатолія Анатолійовича та заяви Мисюри Миколи Григоровича, жителя  смт Квасилів, вул. Молодіжна, буд. 46, кв. 127  щодо надання матеріальної допомоги на лікування сина Мисюри Федора Миколайовича, на виконання районної програми матеріальної підтримки найбільш незахищених верств населення на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 25 грудня 2012 року № 972, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з  постійними комісіями районної ради,  районна рада

в и р і ш и л а:

1.    Районному  територіальному центру соціального  обслуговування  (надання соціальних послуг) (Корейко В.А.) виділити матеріальну допомогу за рахунок коштів, передбачених в районному бюджеті на надання матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення, Мисюрі Миколі Григоровичу, на лікування сина Мисюри Федора Миколайовича, військовослужбовця, який отримав тяжкі поранення 15 січня 2015 року внаслідок участі у бойових діях у зоні АТО, в розмірі   15000,00 (п'ятнадцять тисяч) гривень.

2.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та податків (Зіньков А.В.), заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Голова ради                                             В.О.Пилипчук