У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шосте скликання

(позачергова тридцять дев’ята сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 30 квітня 2015 року                          № 1747

Про надання в постійне користування

земельної ділянки комунальному

підприємству «Рівнерайкомуненергія»

Рівненської районної ради Рівненської області

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради Рівненської області та керуючись статтями 10, 65, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійною комісією районної ради з питань земельних відносин та соціального розвитку села, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Надати комунальному підприємству «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради Рівненської області в постійне користування земельну ділянку площею 0,1539 га, яка розташована в с. Велика Омеляна  Рівненського району, кадастровий номер 5624682000:01:010:0300, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (для обслуговування будівлі котельні) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності.

2. Комунальному підприємству «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради Рівненської області:

- оформити право постійного користування земельною ділянкою у порядку, встановленому законодавством.

-   зареєструвати в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень право спільної власності територіальних громад Рівненського району зазначеною земельною ділянкою в особі Рівненської районної ради.

3. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин та соціального розвитку села (Жильчук М.М.), Управління Держземагентства у Рівненському районі (Доброжанський О.В.) та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Голова ради                              В.О.Пилипчук