У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шосте скликання

(сорок перша cесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 10 липня 2015 року                                       №1779

Про збільшення розміру статутного фонду

комунального підприємства «Рівнерайкомуненергія»

Рівненської районної ради

Враховуючи клопотання Рівненської районної державної адміністрації від 01 липня 2015 року № 2556/01-52/15, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Господарським кодексом України, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Збільшити розмір статутного фонду комунального підприємства «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради на суму 200 000 (двісті тисяч) гривень.
2. Затвердити статутний фонд комунального підприємства «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради у розмірі  4 748 683,28 (чотири  мільйони сімсот сорок вісім тисяч шістсот вісімдесят три) гривні 28 копійок.
3. Затвердити зміни до статуту комунального підприємства «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради:

    -        пункт 4.7 Розділу 4 «Майно підприємства» викласти у новій редакції: «Для забезпечення діяльності підприємства створюється статутний фонд, необхідний для виконання покладених на підприємство завдань у розмірі   4 748 683,28 (чотири  мільйони сімсот сорок вісім тисяч шістсот вісімдесят три) гривні 28 копійок.

    4. Директору комунального підприємства «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради подати дані зміни на державну реєстрацію у встановленому законодавством порядку.

    5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та податків (Зіньков А. В.), з питань економічного розвитку галузей народного господарства та комунальної власності (Загиней Ю. В.) та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

      Голова  ради                       В.О.Пилипчук