У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шосте скликання

(сорок перша сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 10 липня 2015 року                                                             №1781

Про надання в постійне користування

земельної ділянки Городоцькій

ЗОШ І - ІІІ ступенів Рівненської районної

ради Рівненської області

Розглянувши клопотання відділу освіти Рівненської районної державної адміністрації та керуючись статтями 10, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійною комісією районної ради з питань земельних відносин та соціального розвитку села, районна рада

в и р і ш и л а :

  1. Надати в постійне користування Городоцькій ЗОШ І – ІІІ ступенів Рівненської районної ради Рівненської області земельну ділянку площею  0,4914 га в с. Городок, вул. Б.Хмельницького, 1-3 Рівненського району Рівненської області (кадастровий номер 5624683300:06:019:0593) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за рахунок земель територіальної громади Рівненського району в особі Рівненської районної    ради (витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 02 жовтня 2014 року серії ЕЕМ 494254, виданий Реєстраційною службою Рівненського районного управління юстиції Рівненської області).
  2. Городоцькій ЗОШ І – ІІІ ступенів Рівненської районної ради Рівненської області оформити право постійного користування земельною ділянкою у порядку, встановленому законодавством.
  3. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин та соціального розвитку села (Жильчук М.М.) та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних    повноважень.

Голова ради                                         В.О.Пилипчук