У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шосте скликання

(позачергова дев’ятнадцята сесія)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

від 25   грудня 2012  року                                             № 978

Про преміювання голови та заступника голови районної ради на 2013 рік

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами та доповненнями), Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”,  за погодженням з постійною комісією районної ради з питань бюджету, фінансів та податків, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Здійснювати щомісячне преміювання:

- Свінтозельського Миколи Івановича, голови районної ради у розмірі  100 відсотків до посадового окладу за фактично відпрацьований час;

- Савчука Олександра Миколайовича, заступника голови районної ради у розмірі  100 відсотків до посадового окладу за фактично відпрацьований час.

2. Проводити преміювання голови та заступника голови районної ради до державних та професійних свят у межах фонду преміювання та економії фонду оплати праці.

3. Продовжити оплату праці голові та заступнику голови районної ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами та доповненнями) та рішень районної ради  від 18 листопада 2010 року №3 „Про присвоєння рангів та оплату праці керівництва  районної ради  шостого  скликання ”, від 17 лютого 2011 року  № 85 «Про встановлення надбавки за вислугу років Свінтозельському М.І., голові районної ради», від  27  липня  2011 року № 232 «Про встановлення надбавки за вислугу років Савчуку О.М., заступнику голови районної ради» , від 14 грудня 2012 року № 970  «Про присвоєння чергового рангу Савчуку О.М., заступнику голови районної ради».

4. Контроль за  виконанням рішення покласти на постійну комісію  районної ради з питань бюджету, фінансів та податків (Зіньков А.В.) та фінансово-господарський відділ  районної ради  (Сохацька Н.Г.).

Голова ради                                                                       М.І. Свінтозельський