У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

­­­­­­­(позачергова шоста сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 липня 2016 року                                                       № 181

Про звернення депутатів

Рівненської районної ради

до сільських, селищних рад

Рівненського району

Відповідно до статті 21 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статей 43 і 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійною комісією районної ради з питань охорони здоров’я, екології, Чорнобильських проблем, соціального захисту населення, учасників АТО, бойових дій та членів їх сімей, районна рада

в и р і ш и л а :

1.     Схвалити текст звернення депутатів Рівненської районної ради до сільських, селищних рад Рівненського району щодо виділення субвенцій до районного бюджету для забезпечення оплати праці медичним працівникам району (додається).

2.     Дане звернення направити до сільських, селищних рад Рівненського району.

3.     Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, екології, Чорнобильських проблем, соціального захисту населення, учасників АТО, бойових дій та членів їх сімей та з питань бюджету, фінансів та податків.

Голова ради В.П.Стельмах

Звернення

депутатів Рівненської районної ради

до сільських, селищних рад

Рівненського району

Протягом 2016 року склалася критична ситуація із фінансуванням медичної галузі, як в Рівненському районі, так і в Україні в цілому. Зокрема, лише на заробітну плату необхідно додатково до кінця 2016 року 8,4 млн. грн., питання надходження яких з державного бюджету залишається не вирішеним.

Разом з тим, дохідна частина бюджетів сільських та селищних рад району за І півріччя 2016 року становить 20,9 млн. грн.

В зв’язку з вищевикладеним та враховуючи клопотання відділу охорони здоров’я Рівненської районної державної адміністрації, звертаємось до сільських та селищних рад Рівненського району та просимо розглянути можливість виділення субвенцій до районного бюджету для забезпечення оплати праці медичним працівникам району.



Схвалено

Рішення Рівненської районної ради

від 15 липня 2016 року № 181