У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

(позачергова шоста сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 липня 2016 року                                       №188

Про внесення змін до рішення районної ради від 15 березня 2013 року № 991 «Про районну Програму охорони навколишнього природного середовища на 2013-2016 роки»

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Внести, схвалені розпорядженням голови районної державної адміністрації від 03 червня 2016 року № 240, зміни до районної Програми охорони навколишнього природного середовища на 2013-2016 роки, затвердженої рішенням районної ради від 15 березня 2013 року № 991 (далі – Програма), що додаються.

2. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації передбачати кошти в районному бюджеті в межах наявних фінансових ресурсів на реалізацію заходів Програми із внесеними змінами.

3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури, з питань охорони здоров’я, екології, Чорнобильських проблем, соціального захисту населення, учасників АТО, бойових дій та членів їх сімей та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Голова ради                                                                                                                            В.П.Стельмах