У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

(позачергова шоста сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 15 липня 2016 року                                       № 194

Про внесення змін до Переліку об’єктів

спільної власності територіальних громад

району, затвердженого рішенням районної

ради від 17 березня 2016 року № 102

Відповідно до листа відділу освіти Рівненської районної державної адміністрації від 02 червня 2016 року  № 641/01-32/16, у зв'язку з передачею із спільної власності територіальних громад Рівненського району приміщення Антопільської ЗОШ І ступеня у комунальну власність територіальної громади сіл Білокриницької сільської ради та зняттям з обліку рухомого майна, термін експлуатації якого минув, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Внести зміни до Переліку об'єктів спільної власності територіальних громад району, затвердженого рішенням районної ради від 17 березня 2016 року № 102, а саме:

по розділу «Відділ освіти райдержадміністрації»:

- у пункті 22 Переліку виключити автобус ПАЗ;

- у пункті 41 Переліку змінити кількість автотранспорту з  15 одиниць на  14 одиниць (в тому числі автомобілі - 9, трактори - 2, мотоцикли - 3);

- пункт 55 Переліку виключити.

2.  Затвердити Перелік об'єктів спільної власності територіальних громад району із врахуванням змін, що зазначені в пункті 1 даного рішення (додається).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Голова ради                                                                                         В.П.Стельмах