У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

­­­­­­­(четверта сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 17 березня 2016 року                                            № 80

Про депутатський запит

депутата районної ради

Кузьмича Антона Михайловича

Розглянувши депутатський запит депутата районної ради Кузьмича Антона Михайловича  щодо надання для ознайомлення детального плану території кварталу в с. Корнин Рівненського району з пронумерованими земельними ділянками та пояснювальну записку,  керуючись статтею 21 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статтями 43 і 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

в и р і ш и л а :

1.    Підтримати депутатський запит депутата районної ради Кузьмича Антона Михайловича та направити на розгляд Рівненській районній державній адміністрації (додається).

2.   Про результати розгляду депутатського запиту проінформувати районну раду та депутата районної ради Кузьмича Антона Михайловича у терміни, встановлені законодавством.

3.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури  та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Голова ради                             В.П.Стельмах


Голові Рівненської районної ради

Стельмаху В.П.

Депутата районної ради

Кузьмича А.М.

Депутатський запит

Шановний Віталію Петровичу!

Прошу звернутись до відділу містобудування, архітектури та будівництва райдержадміністрації з проханням надати для ознайомлення детальний план території кварталу забудови в с. Корнин Рівненського району з пронумерованими земельними ділянками та пояснювальну записку.

З повагою,

Депутат районної ради                                        А.Кузьмич