У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

­­­­­­­(четверта сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 17 березня 2016 року                                            № 79

Про депутатський запит

депутата районної ради

Максимчука Григорія Григоровича

Розглянувши депутатський запит депутата районної ради Максимчука Григорія Григоровича щодо виділення коштів для облаштування щебеневого покриття автомобільної дороги Олишва – Новостав Рівненського району, довжиною 1,5 км, керуючись статтею 21 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статтями 43 і 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

в и р і ш и л а :

1.    Підтримати депутатський запит депутата районної ради Максимчука Григорія Григоровича та направити на розгляд Рівненській районній державній адміністрації та Службі автомобільних доріг в Рівненській області (додається).

2.  Про результати розгляду депутатського запиту проінформувати районну раду та депутата районної ради Максимчука Григорія Григоровича у терміни, встановлені законодавством.

3.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та податків та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Голова ради В.П.Стельмах


Рівненська районна рада

Рівненська районна державна адміністрація Служба автомобільних доріг в Рівненській області

Депутатський запит

Інформує Вас про те, що між селами Олишва і Новостав є автомобільна дорога, довжиною приблизно 1,5 кілометра, яка перебуває в даний час в окремих місцях в жахливому стані, навіть без щебеневого покриття. По цій дорозі проходить рух маршрутного автобуса "Рівне-Олишва" п'ять разів на день. Бували випадки, коли водій доїжджав до села Олишва і відмовлявся їхати до села Новостав через стан дороги. Ця дорога не знаходиться в підпорядкуванні Зорянської сільської ради, тому вона її не ремонтує.

На підставі статті 20 та 21 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", а також в зв'язку з тим, що село Новостав у 2016 році буде відзначати 500-річчя з дня першої історичної згадки, прошу Вас посприяти у виділенні коштів для облаштування щебеневого покриття на вказаній дорозі.

Додатки

  1. Підписи жителів навколишніх населених пунктів, які користуються дорогою (два листи), всього 77 підписів.
  2. Фотографії дороги.
  3. Схема дороги.

З повагою,

депутат районної ради                                                              Максимчук Г.Г.