УКРАЇНА

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

(четверта сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 17 березня 2016 року                                                  № 95

Про хід виконання рішення районної ради

від 05 січня 2011 року № 46 «Про районну

програму «Шкільний автобус»

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16 січня 2003 року № 31 «Про затвердження програми «Шкільний автобус», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 14 Закону України «Про освіту», статтею 21 Закону України «Про загальну середню освіту» та з метою безперебійного перевезення учнів та педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів, які проживають у сільській місцевості на відстані більше 3 кілометрів від шкіл до місць навчання, роботи та додому, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1.   Інформацію про хід виконання рішення районної ради від 05 січня  2011 року № 46 «Про районну програму«Шкільний автобус» взяти до відома (додається).

2.   Контроль за виконанням рішення прокласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, у справах сім'ї та молоді, культури та розвитку туризму та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Голова ради В.П.Стельмах