У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Сьоме скликання

 

­­­­­­­(сьома сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 28 вересня 2016 року                                        № 220

 

Про затвердження економічно обґрунтованих

 

тарифів на теплопостачання комунальному

 

підприємству «Рівнерайкомуненергія»

 

Рівненської районної ради

 

З метою забезпечення якісного та в повному обсязі теплопостачання споживачів, налагодження розрахунків за енергоносії, передбачених укладеними угодами, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статей 7, 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», статей 16, 20 Закону України «Про теплопостачання», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

 

в и р і ш и л а :

 

1. Затвердити комунальному підприємству «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради тарифи на теплову енергію /в т.ч. ПДВ/:

 

-   вартість 1 Гкал для населення (відомче житло) – 1 443,16 грн.;

 

- вартість 1 Гкал для установ і організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів - 1 547,60 грн.;

 

-   вартість 1 Гкал для промислових та інших споживачів – 1 681,68 грн.

 

2.  Затвердити комунальному підприємству «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради тарифи на послуги з централізованого опалення, що надаються населенню /в т.ч. ПДВ/:

 

- для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії за місяць протягом періоду надання послуги – 1 457,09 грн./Гкал.;

 

- для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії за місяць протягом періоду надання послуги  – 34,78 грн./м2 .

 

3.   Рішення районної ради від 17 березня 2016 року № 93 «Про затвердження відкоригованих тарифів на теплопостачання комунальному підприємству «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради» та від 15 липня 2016 року № 180 «Про встановлення мораторію (заборони) на введення з 01 липня 2016 року в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги» визнати такими, що втратили чинність.

 

4.  Рішення оприлюднити в Рівненській міськрайонній газеті «Слово і час».

 

5.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради  з  питань  бюджету,  фінансів  та  податків, з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова ради                                                                                      В.П.Стельмах