У К Р А Ї Н А

 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Сьоме скликання

 

­­­­­­­(сьома сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 28 вересня 2016 року № 235

 

Про хід виконання рішення районної ради від

 

15 березня 2013 року № 1079 «Про програму

 

фінансової підтримки комунального підприємства

 

«Міськрайонне радіомовлення «Радіо – Шанс»

 

Рівненської районної ради на 2013 – 2018 роки

Відповідно до Указу Президента України від 09 грудня 2000 року № 1323-2000 «Про додаткові заходи щодо безперешкодної діяльності засобів масової інформації, дальшого утвердження свободи слова в Україні», Законів України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», «Про інформацію», «Про телебачення і радіомовлення», з метою створення належних умов для безперешкодної, ефективної діяльності комунального підприємства «Міськрайонне радіомовлення «Радіо – Шанс» Рівненської районної ради, зміцнення його матеріальної-технічної бази, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

 

в и р і ш и л а :

 

 

 

1. Інформацію про виконання рішення районної ради від 15 березня 2013 року № 1079 «Про програму фінансової підтримки комунального підприємства «Міськрайонне радіомовлення «Радіо – Шанс» Рівненської районної ради на 2013 – 2018 роки взяти до відома (додається).

 

2. Продовжити виконання заходів програми фінансової підтримки комунального підприємства «Міськрайонне радіомовлення «Радіо – Шанс» Рівненської районної ради на 2013 – 2018 роки.

 

3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації при формуванні районних бюджетів на відповідні роки передбачати кошти на реалізацію заходів Програми.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та податків та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

 

 

Голова ради В.П.Стельмах