У К Р А Ї Н А

 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Сьоме скликання

 

­­­­­­­(сьома сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 28 вересня 2016 року № 240

 

Про затвердження технічної документації з

 

нормативної грошової оцінки земельної ділянки,

 

яка перебувала у власності громадянина Калачова

 

Віктора Андрійовича для індивідуального садівництва

 

на території Городищенської сільської ради

 

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка перебувала у власності громадянина Калачова Віктора Андрійовича для індивідуального садівництва (ведення садівництва) на території Городищенської сільської ради та керуючись статтею 23 Закону України «Про оцінку земель», статтею 10 Земельного кодексу України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

 

в и р і ш и л а :

 

1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка перебувала у власності громадянина Калачова Віктора Андрійовича площею 0,0799 га для індивідуального садівництва (ведення садівництва) на території Городищенської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

 

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 0,0799 га становить 1442 (одна тисяча чотириста сорок дві) гривні.

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, розвитку села та використання природних ресурсів та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

 

 

 

Голова ради В.П.Стельмах