У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Сьоме скликання

­­­­­­­(девята сесія) 

Р І Ш Е Н Н Я

від 22 грудня 2016 року                            № 277

Про затвердження Статуту

Олександрійської районної лікарні

в новій редакції

Відповідно до пункту 2 Постанови Кабінету Міністрів України № 440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ і організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру», керуючись Господарським кодексом України та з метою приведення Статуту Олександрійської районної лікарні відповідно до вимог чинного законодавства України, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада 

в и р і ш и л а :

1.  Затвердити Статут Олександрійської районної лікарні в новій редакції, що додається.

2. Відділу охорони здоров’я райдержадміністрації забезпечити проведення державної реєстрації Статуту в новій редакції відповідно до вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури, з питань охорони здоров’я, екології, Чорнобильських проблем, соціального захисту населення, учасників АТО, бойових дій та членів їх сімей та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

Голова ради                                                                                     В.П.Стельмах

 

Download this file (Олександрія.doc)додаток[ ]158 kB