У К Р А Ї Н А 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

(дев'ята сесія) 

Р І Ш Е Н Н Я

від 22 грудня  2016 року                                                   № 289

Про надання земельної ділянки

в постійне користування

 

Розглянувши клопотання Олександрійської районної лікарні та керуючись статтями 10, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України,  статтею 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1.                Надати Олександрійській районній лікарні в постійне користування земельну ділянку площею 0,239 га, кадастровий номер 5624680400:08:032:0276, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, яка розташована в с. Олександрія на території Олександрійської сільської ради.

2.                 Олександрійській районній лікарні оформити право постійного користування земельною ділянкою у порядку, встановленому законодавством.

3.                Зареєструвати в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно право спільної власності територіальних громад Рівненського району зазначеною земельною ділянкою.

4.                Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, розвитку села та використання природних ресурсів та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

Голова ради                                                                                       В.П.Стельмах