У К Р А Ї Н А 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

 (одинадцята сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 06 квітня 2017 року                     № 334

Про звіт комунального підприємства

«Міськрайонне радіомовлення

«Радіо-Шанс» Рівненської районної ради

про результати фінансово-господарської

діяльності підприємства за 2016 рік

 

Заслухавши та обговоривши звіт комунального підприємства «Міськрайонне радіомовлення «Радіо-Шанс» Рівненської районної ради про результати фінансово-господарської діяльності підприємства за 2016 рік, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Звіт комунального підприємства «Міськрайонне радіомовлення  «Радіо-Шанс» Рівненської районної ради про результати фінансово-господарської діяльності підприємства за 2016 рік взяти до відома (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

Голова ради                       В.П.Стельмах

 

Звіт

про результати фінансово-господарської

 діяльності Радіо - Шанс за 2016 рік

 

 

Свою діяльність редакція “Радіо – Шанс”  здійснює відповідно до затвердженої програми фінансової підтримки комунального підприємства «Міськрайонне радіомовлення  “Радіо – Шанс” Рівненської районної ради  на 2013 – 2018 роки  рішення  № 1079 від 15 березня 2013 року. Також вона схвалена  розпорядженням  голови райдержадміністрації № 57 від 19 лютого 2013 року.

Основними положеннями цієї Програми передбачено широке інформування населення про діяльність органів місцевого самоврядування і районної влади, депутатського корпусу, структурних підрозділів, установ і організацій нашого краю. Особливо наголошується на необхідності  висвітлення досягнень промислового і сільськогосподарського виробництва, організації соціального забезпечення громадян. Програмою передбачено інформування жителів району про роботу закладів культури, освіти,  медичних установ,  фізичного виховання молоді, пропаганду здорового способу життя та почуття патріотизму до своєї Вітчизни.

На виконання завдань редакцією розроблена концепція,  затверджена Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.  Також видана відповідна ліцензія  на мовлення. Вона є дійсною до 2022 року.

На виконання завдань визначених Програмою, на кожен рік виділяються кошти. Зокрема у 2016 році із загальної суми 145 тисяч гривень використано 145 тисяч гривень. За своєю структурою вони були розподілені  і використанні таким чином:

-         Заробітна плата – 110 600грн.

-         Нарахування на з/п – 24 340грн.

-         Інші витрати (оплата телекомунікаційних і комунальних послуг) –

-         14 435грн.

Крім того від реклами та оголошень дохід у минулому році становив – 

 -   4 375грн..  

Дебіторська заборгованість відсутня, а кредиторська - за комунальні послуги становить 2 050 грн.

 

 

 

 

Директор                                                                                               М. Кващук