У К Р А Ї Н А

 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Сьоме скликання

(позачергова тринадцята сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 03 серпня 2017 року                                                                                                                                      № 439

Про встановлення розміру

кошторисної заробітної плати на 2017 рік

при здійсненні будівництва об’єктів за рахунок

коштів районного бюджету

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 20 жовтня 2016 року № 281, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 11 листопада 2016 року за № 1469/29599, зі змінами, внесеними наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 20 лютого 2017 року             № 33, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 28 лютого 2017 року за № 273/30141 та опублікованим в «Офіційному віснику України» 04 квітня             2017 року № 27, за погодженням з постійною комісією районної ради з питань бюджету, фінансів та податків, районна рада

 

в и р і ш и л а :

1. Встановити розмір кошторисної заробітної плати на 2017 рік при здійсненні будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт, технічне переоснащення) об’єктів за рахунок коштів районного бюджету у розмірі 5332 гривень, що відповідає середньому розряду складності робіт 3,8 для звичайних умов будівництва.

         2. Доручити районній державній адміністрації, у випадку необхідності, внести пропозицію на чергову сесію районної ради щодо уточнення розміру кошторисної заробітної плати на 2017 рік при здійсненні будівництва об’єктів за рахунок коштів районного бюджету з врахуванням даних підрядників.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури та  заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

 

Голова ради                                                                                        В.П.Стельмах