У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Сьоме скликання

 (чотирнадцята сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 29 вересня 2017 року                                     № 465

Про надання згоди на приватизацію квартири № 1

(один) в будинку № 27-А по вул. Андрія Мельника

в с. Олександрія, що є спільною власністю територіальних

громад сіл, селищ Рівненського району та перебуває на

балансі Олександрійської районної лікарні

 

         Розглянувши клопотання Рівненської районної державної адміністрації від 04 вересня 2017 року № вих-3294/01-56/17, керуючись Законами України «Про приватизацію державного житлового фонду», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

            1. Надати згоду на приватизацію квартири № 1 (один) в будинку № 27-А по вул. Андрія Мельника в с. Олександрія, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Рівненського району та перебуває на балансі Олександрійської районної лікарні, громадянці Михасюк Світлані Дмитрівні.

            2. Олександрійській районній лікарні виступити органом приватизації та забезпечити організацію проведення приватизації квартири і оформлення необхідних документів у встановленому чинним законодавством порядку, про що інформувати районну раду.

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури, з питань охорони здоров’я, екології, Чорнобильських проблем, соціального захисту населення, учасників АТО, бойових дій та членів їх сімей та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

Голова ради                                                                                В.П.Стельмах