У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Сьоме скликання

 (п’ятнадцята сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 12 грудня 2017 року                                                        523

Про преміювання голови та заступника

голови районної ради у 2018 році

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня  2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами та доповненнями), Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Здійснювати щомісячне преміювання:

- Стельмаха Віталія Петровича, голови районної ради, у розмірі 100 відсотків до посадового окладу за фактично відпрацьований час;

- Сальчука Миколу Георгійовича, заступника голови районної ради, у розмірі 150 відсотків до посадового окладу за фактично відпрацьований час.

2. Проводити преміювання голови та заступника голови районної ради до державних та професійних свят за рахунок фонду преміювання та економії фонду оплати праці у розмірі місячного посадового окладу.

3. Продовжити оплату праці голові та заступнику голови районної ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами та доповненнями) та рішень районної ради від 24 листопада 2015 року № 2 «Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування та оплату праці голови Рівненської районної ради сьомого скликання», від 15 липня 2016 року № 205 «Про встановлення надбавки за вислугу років Стельмаху Віталію Петровичу, голові районної ради сьомого скликання», від 21 грудня 2015 року № 15 «Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування та оплату праці заступника голови Рівненської районної ради сьомого скликання».

4. Контроль за  виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та податків та фінансово-господарський відділ районної ради.

 

 

Голова ради                                                                                       В.П.Стельмах