У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Сьоме скликання

 (сімнадцята сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 березня 2018 року                                                    № 572

 

Про  підсумки роботи робочої групи районної ради щодо

подальшого розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА

«ДИТЯЧИЙ ЗАКЛАД САНАТОРНОГО ТИПУ  «СИГНАЛ»

РІВНЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ»

 

Заслухавши інформацію про підсумки роботи робочої групи щодо подальшого розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДИТЯЧИЙ ЗАКЛАД САНАТОРНОГО ТИПУ  «СИГНАЛ» РІВНЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ», керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 78 Господарського кодексу України, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада вирішила

в и р і ш и л а :

1. Інформацію про підсумки роботи робочої групи районної ради щодо подальшого розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДИТЯЧИЙ ЗАКЛАД САНАТОРНОГО ТИПУ  «СИГНАЛ» РІВНЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ» взяти до відома (додається).

2. Підтримати пропозицію робочої групи районної ради щодо подальшого розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДИТЯЧИЙ ЗАКЛАД САНАТОРНОГО ТИПУ  «СИГНАЛ» РІВНЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ» про виділення коштів на фільтруючу апаратуру в башні для знезалізнення води в сумі 100 тис. грн.; на заміну ліжок та матраців в профілакторії закладу на суму 200 тис. грн.; на заміну пластикових вікон у першому спальному корпусі закладу на суму 200 тис. грн.

3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації при внесенні змін до районного бюджету на 2018 рік передбачити видатки на поповнення статутного капіталу в сумі 500 тис. грн.  на подальший розвиток КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДИТЯЧИЙ ЗАКЛАД САНАТОРНОГО ТИПУ  «СИГНАЛ» РІВНЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та податків та заступника голови районної ради.

 

Голова ради                                                                                        В.П.Стельмах