У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме cкликання

(сімнадцята сесія) 

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 березня 2018 року                                                    № 605

Про прийняття земельних ділянок

з комунальної власності територіальної громади

сіл Тайкурської сільської ради у спільну власність

територіальних громад Рівненського району

Відповідно до листа Рівненської районної державної адміністрації від               20 лютого 2018 року № вих - 679/06/01-56/18, рішень Тайкурської сільської ради від 05 серпня 2015 року № 681 «Про передачу у власність земельної ділянки для створення зони санітарної охорони артезіанської свердловини для обслуговування дитячого садка» та від 24 вересня 2015 року № 715 «Про передачу у власність ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для обслуговування дитячого садка)», керуючись статтями                    43, 60 та пунктом 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Прийняти земельні ділянки площею 0,0749 га та 0,2374 га, що знаходяться за адресою: вул. Незалежності, 5, с. Тайкури, Рівненського району з комунальної власності територіальної громади сіл Тайкурської сільської ради у спільну власність територіальних громад Рівненського району на баланс відділу освіти районної державної адміністрації для обслуговування будівлі дошкільного підрозділу Тайкурського НВК «школа-сад».

2. Районній державній адміністрації:

1) спільно з Тайкурською сільською радою створити комісію та провести приймання-передачу земельних ділянок із забезпеченням документального оформлення відповідно до вимог чинного законодавства;

2) після приймання-передачі подати районній раді зміни до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад району.

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

Голова ради                                                                                         В.П.Стельмах